Sunday, March 11, 2012

BUZ HOKEYİ’NDE PLAY OFF HEYECANI




09.03.2012 08:49
Buz Hokeyi Federasyonu’nda iki heyecan birden yaşanıyor. Bir yandan olağanüstü kongre hazırlığında olan federasyon, diğer yandan İzmir’de Buz Hokeyinde 2011-2012 sezonunun şampiyonunu belirleyecek olan play off maçlarını düzenleyecek.

(Erzurum-GHSİM)Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu faaliyetlerini tam gaz devam ettiriyor. 7 Nisan’da olağanüstü genel kurula gidecek olan Buz Hokeyi Federasyonu, seçimler öncesindeki en önemli organizasyonlarından birini İzmir’de yapacak. Buz Hokeyi Süper Ligi Play Off maçları 14-18 Mart 2012 tarihlerinde İzmir’de oynanacak. Play off maçlarında daha önce Buz Hokeyi Süper Ligi’nde A ve B Grubunda ilk iki sırayı alan takımlar, şampiyonluk için mücadele edecek. Nefesleri kesecek olan Buz Hokeyi Play Off maçlarının heyecanı şimdiden tüm spor severleri sarmış durumda. Erzurum Gençlikspor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Ankara Başkent Yıldızları ve İzmir Büyükşehir Belediyespor, İzmirli spor severlerin karşısında kozlarını paylaşacak. Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, 14-18 Mart 2012 tarihlerinde İzmir’de oynanacak olan Buz Hokeyi Süper Lig Play Off Maçları öncesinde dört takıma da başarı dileğinde bulunarak, tüm İzmirli spor severlerin yanı sıra buz hokeyi severlerini play off maçlarına davet etti.
buzhokeyi mart8marttt.JPG

Notes: 



Erzurum Gençlikspor Senior Kulübü is finished regular season with record of 9-1 in league play & 13-1 heading into playoff match on March 14, 2012.
The game against Capital will be a tough game, every player on that club is paid player ," said KEITH MCADAMS, Head Coach".  Erzurum Gençlikspor Sport is an amateur club, youngest team in league and is expansion team in the Super League.