Friday, February 3, 2012

U14 Hockey Development Camp held in Erzurum

 
 
BUZ HOKEYİ FEDERASYONUNDAN BİR İLK
03.02.2012 16:28
Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Erzurum’da gerçekleştirilen U14 Yaş altı Buz Hokeyi Gelişim Kampı’na katılan tüm sporculara kampa katılım madalyası verirken, takımlara kupa verdi. Çintimar, sporcuların madalyalarını birbirine verdirerek bir

(Erzurum-GHSİM) Buz Hokeyi Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve on gün süre ile Erzurum’da gerçekleştirilen U14 Yaş Altı Buz Hokeyi Gelişim kampı sona erdi. Kampın sona ermesi nedeniyle Ilıca Termal Otel’de bir eğlence ve kupa töreni düzenlendi. Erzurum’da yoğun bir kamp trafiği geçiren minik hokeycilere Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ile yöneticiler bir jest yaptı. Katılan tüm sporculara madalya verilirken, sporcular madalyaları birbirlerine vererek, birbirlerini kutladılar. Federasyon Başkanı Çintimar ise kampa katılan Erzurum, Kocaeli, Ankara ve İstanbul Karmaları adına antrenörlerine kupa takdim etti. Kamp Müdürlüğünü Güven Gülüm ile İkram Sönmez’in üstlendiği U14 Yaş Altı Gelişim Kampı’na güzel bir ortamda geçmesinden ve kampa 80 sporcunun katılmasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, “Bizim için bütün takımlarımız önemli, ama sizi daha çok önemsiyoruz, çünkü geleceğin milli takımını sizler oluşturacaksınız. Buz hokeyinin yanı sıra eğitim de de başarılı olmanızı istiyorum, kampa katılan tüm sporcuları ve hocalarını tebrik ediyorum” dedi.
buz hok fed bir ilk.JPG
HEM EĞLENDİLER HEM DOSTLUK KURDULAR
On gün boyunca 3 Binlik Buz Arena’da hem idman yapan hem de maçlar oynayarak yorucu bir kamp dönemi geçiren Minik hokeyciler eğlencede kurtlarını döktü. Halay çekerek kamp yorgunluğunu üzerlerinden atlamaya çalışan minik hokeyciler, Erzurumlu Halk Müziği Sanatçısı Mehmet Çıplak’ın türküleri eşliğinde coştular. Eğlence programında minik hokeyciler de şarkı ve türküler söyleyerek arkadaşlarına unutulmaz bir gece yaşattılar. Erzurum kampına katılan illerin buz hokeyi antrenörleri de Buz Hokeyi Federasyonu’nun ilk kez bu kadar geniş katılımlı bir kamp organize ettiği belirterek, Erzurum’da dolu dolu on gün geçirdiklerini ve bu nedenle de Federasyon Başkanı Çintimar ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

buz hok fed bir ilk (2).JPG