Monday, December 12, 2011

Gençlikspor Wins Championship - Medal Ceremony






ÇİNTİMAR'DAN ALKIŞLANACAK BİR HAREKET DAHA PDFYazdıre-Posta
Salı, 06 Aralık 2011

Erzurum’da yapılan Kulüplerarası Gençler Buz Hokeyi maçlarının kupa töreninde bir ilk yaşandı. Aynı zamanda Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bir ilke imza atarak, hokeycilerin birbirlerine madalya vermelerini sağladı. Ödül töreninde cıvıl cıvıl bir görüntü oluştu.

(Erzurum-GHSİM) Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüplerarası Gençler Buz Hokeyi Maçları sona erdi. Erkeklerde altı takımın mücadele ettiği lige Gençlikspor, Okyanusspor, Buz Akademisi, Büyükşehir Belediyespor, Palandöken Gençlikspor ve Eğitimgücü takımları katıldı. Büyük çekişmelerin yaşandığı ligde, kupa törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın jesti damga vurdu. Aynı zamanda Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı olan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, sporcuların birbirlerine madalya ve ödül vermesini sağladı. Diğer protokol üyeleri ve davetliler ile birlikte buz pistinin kenarında sporcuların madalya törenini izleyen Çintimar, güzel tablo karşısında oldukça heyecanlandı ve gururlu bir tablo yaşadı. Hokeyciler ise alkışlar arasında birbirlerine madalya takdim etti. Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın hediyelerini de birbirlerine takdim eden hokeyciler, güzel bir tabonun oluşmasına neden oldular.

BUZ HOKEYİ GENÇLER LİGNDE GENÇLİK SPOR ŞAMPİYON

Gençlikspor ile Okyanusspor karşı karşıya geldi. Murat Aygün, Ekrem Aygün ve Konuray Taşköprülü gibi hakemlerin görev yaptığı maç nefesleri kesti. Çok sayıda seyircinin izlediği karşılaşmayı Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Federasyonun bazı yöneticileri ile Buz Hokeyi İl Temsilcisi Engin Yücel de izledi. Mc. Adams Keit ile İkram Çintimar yönetimindeki Gençlikspor aldığı 9-2’lik galibiyetle ligde şampiyonluğa ulaştı. Maç sonunda Gençliksporlu hokeyciler şampiyon olmanın coşkusunu yaşadı. Eren İltir yönetimindeki Okyunusspor ise ikinci olarak Gençlikspor ile birlikte grup maçlarında mücadele etmeye hak kazandı. Gençler Ligi’nde son maç ise Büyükşehir Belediyespor ile Palandöken Gençlikspor arasında oynandı. 3 Bin Seyirci kapasiteli Buz Hokeyi Salonu’nda oynanan maçta Büyükşehir Belediyespor, Palandöken Gençlikspor’u farklı bir skorla mağlup ederek buz pistinden 14-3 galip ayrıldı. Bu karşılaşmanın başhakemliğini Kadir Aktı, yardımcılığını Elif Münire Bağlar yaparken, Yaser Taşkesenlioğlu ile Fırat Altunok masa hakemliği yaptı. 14-3 Büyükşehir Belediyespor’un galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından turnuva madalya töreni ile sona erdi.

ÇİNTİMAR: BU LİGİN ŞAMPİYONU BÜTÜN TAKIMLAR

Erzurum Gençlikspor’un şampiyonluğu ile sona eren Buz Hokeyi Gençler Ligi’nin ödül töreninde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar,yaptığı anlamlı konuşmalar ile hem sporculardan hem de davetlilerden alkış aldı. Türkiye’de cehaleti ancak eğitim ve sporla çözebileceklerini ifade eden Çintimar, gençlere hem eğitimlerine hem de yaptıkları spor dalına saygı göstererek, çok çalışmalarını istedi. Aynı zamanda Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, gençlere seslenerek, “Kesinlikle birilerinin menfaati için kendinizi kullandırmayın ve çok dikkatli olun. Sadece kendi işinize odaklanın” dedi.

Ligde Gençlikspor’un şampiyon olmasına rağmen, gönlünde bütün takımların şampiyon olduğuna işaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Biz mahalli ligden gruplara gidecek olan iki takımı tespit etmek için bir lig düzenledik. Altı takımın katıldığı ligde Gençlikspor birinci, Okyanus ikinci oldu. Ama benim gönlümde katılan bütün takımlar birinci, çünkü biz bu sporu sevdirmek ve tüm Türkiye çapına yaymak istiyoruz. Bugünde burada sporcuların birbirlerine ödül vermesini sağlayarak bir ilke daha imza atmış olduk” dedi.

 

Translation

 

Youth Ice Hockey Clubs Championship in Erzurum, a first matches took place trophy ceremony. At the same time, the Ice Hockey Federation President of the Provincial Director of Youth Services and Sports Çintimar Conqueror, by signing a policy, hockey gave them to each other medals. The award ceremony was a lively image.

(Erzurum-GHSİM) organized by the Provincial Directorate of Youth Services and Sports Clubs Youth Ice Hockey Matches ended. In men, the six-team league in fighting Gençlikspor, Okyanusspor, Skating Academy, Metropolitan FC, Palandoken Gençlikspor and Eğitimgücü teams participated. Great rivalries in the league experienced, Youth Services and Sports City Manager Fatih Çintimar'ın trophy ceremony was marked by a gesture. At the same time President of Turkey, Erzurum Ice Hockey Federation of Youth Services and Sports City Manager Fatih Çintimar, athletes allowed to give each other medals and awards. Other members of the protocol together with the ice rink at the edge of athletes and guests following the medal ceremony for the Çintimar, very excited and proud in the face of a beautiful table lived in a table. Hockey medal was presented to each other in the applause. Ice Hockey Federation President Fatih Çintimar'ın who presented gifts to each other in hockey, good cause are a tabonun.


Gençlikspor Okyanusspor faced with. Murat Aygun, Ekrem Aygun and Konuray Taşköprülü where he served as the match referee was breathtaking. A large number of spectators watched the match Fatih Çintimar Ice Hockey Federation President, Provincial Representative Ice Hockey Federation. The Championship team was coached by Keith Mc Adams with 9-2 win. The league championship was fast and exciting. Eren İltir Okyunusspor led the second group matches with the Gençlikspor was entitled to fight. Metropolitan FC Youth League in the last match was played between the Palandoken Gençlikspor. Junior Ice Hockey Hall of the match with a capacity of 3 thousand Metropolitan FC, Palandoken Gençlikspor'u defeated by a score of different floor to the 14-3 victory left the ice. Kadir Akti başhakemliğini of this encounter, while vice-Elif Munire Bonds, with Yasser Taşkesenlioğlu Euphrates Altunok arbitration table did. Resulting in a 14-3 win in the Metropolitan Belediyespor'un tournament medal ceremony after the match ended.